Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
kesleltetes

Melyik korban alakul ki a korai magömlés?

MELYIK KOROSZTÁLY ÉRINTETT A KORAI MAGÖMLÉS KÉRDÉSBEN?

A felmérés adatai szerint a merevedési zavarral ellentétben, amely általában az életkorral erősödik, a korai magömlés nem függ a kortól. A tinédzserek körében hasonló arányú a korai magömléssel érintett férfiak száma, mint az idős korban. Az életkor változása sincs befolyással a korai magömlésre, így tehát arra sem érdemes várni, hogy az életkori előrehaladtával a korai magömlés magától elmúlik.

További meglepő adat, hogy a korai magömlést felvállalóknak mindössze 9%-a keres megoldást a problémára. Ebben az érdektelen közegben nincs nehéz dolga egyik férfinek sem, hogy a hálószoba királya legyen.

A szexuális problémákról való beszélgetés sokszor nehezére esik a férfiaknak, amiatt szégyenérzetet és szorongást éreznek. A férfiak különösen a szexuális teljesítményt illetően szeretnek erősnek, egészségesnek, és páratlannak mutatkozni, amely illúzióba egy ilyen zavar már nem fér bele, ennek beimserése nehézséggel jár számukra. Ez vezet oda, hogy látszólag nem vesznek tudomást a problémáról, nem tesznek semmit a teljesítményük növelése érdekében.

A korai magömlés talán még problémásabb ebből a szempontból, mert a férfiak gyakran nem tekintik valós egészségügyi problémának, pusztán életmódbeli kérdésnek tartják. Nem vesznek róla tudomást, a megnövekedett stressz által előidézett átmeneti jelenségnek tartják, mert meg vannak győződve róla, hogy nincs rá megoldás. 

Pedig van! Azonnali megoldást nyújtanak a piacon található késleltető hatású készítmények, így a Pjur@ Superhero Extra Erős Késleltető Spray, amely az intim érzékelés fokozása fokozása mellett csökkenti az érzékenységet. Alkalmazásával lényegesen később, lényegesen intenzívebb orgazmus elérésére leszel képes. 

 Pjur@ Superhero Extra Erős Késleltető Spray

 VALÓSZÍNŰLEG TE SEM TUDTAD: EKKOR ALAKUL KI A KORAI MAGÖMLÉS

Az elmúlt évtizedekben összegyűjtött adatok alapján a szakértők egyetértenek abban, hogy a korai magömlésnek két alfaja különböztethető meg: az élethosszig tartó korai magömlés és a szerzett korai magömlés. Mindkettő komoly problémákat okozhat párkapcsolatilag, ha nem foglalkozunk vele.

Az élethosszig tartó korai ejakuláció már az első szexuális élmény során fellép, egész életen át tart, és mindenféle szexuális tevékenység esetén megjelenik. Ezen a ponton fontos tisztázni, hogy az első szexuális élmények során fellépő korai magömlés még nem ad okot aggodalomra, sőt, majdnem általánosnak mondható. Az intimitással való első találkozás alkalmával természetes módon minden férfit hamarabb ér orgazmus. A problémaként akkor jelentkezik, ha ez idővel nem változik meg.

A korai magömlés az élet során később is megjelenhet, ezt hívják szerzett korai magömlésnek. Ebben az esetben valószínűleg egy másik, testi vagy mentális zavar eredményeként jelentkezik.

AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TÍPUSÚ KORAI MAGÖMLÉS

A korai magömléstől szenvedő férfiak többsége az élethosszig tartó típusban szenved:

  • már az első (vagy majdnem az első) szexuális élmény óta jelentkezik rendszeresen;
  • az ejakuláció túl gyorsan következik be (az esetek 90%-ában 1 percen belül);
  • egész életen át megmarad, vagy kezelés nélkül súlyosbodik;
  • a korai magömlés minden partnertől függetlenül, és minden közösülésnél jelen van

A felmérések szerint a korai magömlés által érintett férfiak 49%-a legalább időnként a behatolás előtt ejakulál, tehát képtelen közösülni.

A fentiekkel szemben a szerzett korai magömlés: 

  • normális magömlést követően lép fel fokozatosan vagy hirtelen;
  • Összefüggésben állhat hormonális (pl.: pajzsmirigyhormon-zavarok) és urológiai rendellenességekkel (pl.: prosztatagyulladás), anatómiai körülményekkel (pl.: rövid fitymafék, a makk túlérzékenysége, fitymaszűkület, stb.), idegrendszeri, pszichés és párkapcsolati problémákkal, traumatikus szexuális tapasztalatokkal. Különös esetben gyógyszeres kezelés vagy kábítószer-használat mellékhatásaként is felléphet.
  • szituációfüggő: csak bizonyos partnerekkel, vagy bizonyos helyzetekben fordul elő - hosszabb kihagyás után, bizonyos helyszínen, bizonyos pozitúrában, bizonyos módon ingerelve

 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Amit a nők gondolnak a korai magömlésről

MIT GONDOLNAK A NŐK A KORAI MAGÖMLÉSSEL KÜZDŐ FÉRFIAKRÓL?

Az egyik kérdőív kifejezetten a nők hozzáállását kutatta, amelyről szintén meglepő megállapítások tehetők. A többség véleménye szerint a korai magömlés valódi egészségügyi probléma, amivel foglalkozni kell. Túl az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a zavar figyelmen kívül hagyása. A Minden 4. nő korai magömlés miatt szakít című cikkünkben erről már részletesen rtunk. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi és tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 

Bevallásuk szerint férfiasabbnak tartják azokat a férfiakat, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

Ezért ha Te is korai magömléssel küzdesz, vállald fel, és keress megoldást rá a lehető leghamarabb. Beszélj a partnereddel róla, értékelni fogja, hogy mindkettőtök életét nehezítő problémára keresel megoldást. Egy ilyen ügyet persze, hogy segíteni fog. Együtt könnyebb sikereket elérni.

 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Ezért fontos a korai magömlés kezelése

A KORAI MAGÖMLÉS NEM KEZELÉSÉNEK KOCKÁZATAI

A legnagyobb hibát követik el a férfiak, amikor nem vesznek róla tudomást, ugyanis a korai magömlés kezelése elmulasztásaának jelentős hatással lehet a párkapcsolati élet minden vonatkozására. Annyira fontos lehet a kielégítő párkapcsolat szempontjából, hogy még a Káma-Szútra is megemlíti a korai magömlés okozta frusztrációt. Továbbá a korai magömlés a partner kielégítő szexuális életének gátjává válik, a partner elégedettségét is csökkenti a szexuális élete és a párkapcsolata szempontjából, és így már a párkapcsolat jövőjét is kockáztatja.

A felmérések eredményei szerint a kezeletlen korai magömlés rontja a férfiak életminőségét, és rendkívül ártalmas hatással van a párkapcsolatokra. Az érintett férfiak 44%-a számol be frusztrációról, 36%-a szorongásról, és 20,4%-a depresszióról. A korai magömlésben szenvedő férfiaknak csak a fele gondolja úgy, hogy intenzívebb lenne a párkapcsolata, ha a partnerét szexuálisan ki tudná elégíteni, azaz csak ennyien hajlandóak elengedni a kifogásokat, és lépéseket tenni a kapcsolat érdekében.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Óvszer kisokos: a legjobb óvszer típusok

Általános elfogadott és elismert vélemény, hogy az óvszer sem nyújt 100%-os védelmet a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben, azonban mégis ezt a védekezési eszközt használják a legtöbben világ szerte, hiszen biztonságossága magasan módszerek feletti.  Fontos tudni, hogy az óvszer nem csak a nem kívánt terhesbe esést gátolja, hanem a nemi úton terjedő betegségek egy részétől is védelmet nyújthat, ha helyesen használjuk. Az idősebb korosztályban sokan viszolyognak az óvszer használatától, mert véleményük szerint kényelmetlen és tompulnak a szex során átélhető érzetek. Feltehetően mindkét ok mögött a nem megfelelő óvszer választás, és a nem megfelelő felhúzási technika áll. A felmérések szerint a fiatalok szívesebben alkalmaznak óvszert, esetükben is a helytelen használat jelenthet problémát.

Lássuk, milyen dolgokra kell odafigyelni az óvszer alkalmazása során!

1. Az időben való felhelyezés:
Védekezés képpen sokan a megszakításos közösülést választják hiába nem a legbiztonságosabb módszer. Lehetséges, hogy sokan nem tudják, hogy már az előváladékban is lehetnek életképes spermiumok. Ezért ajánlott már az aktus megkezdése előtt az óvszer felhelyezése, tehát az óvszert akkor kell még felhelyezni, amikor még semmi sem történt. Semmiképpen nem szabad levenni majd visszavenni az óvszert a szex során, mert ez higiéniai okokból helytelen, de mindeközben meg is sérülhet az óvszer és így elveszítheti a hatékonyságát.

2. Ügyeljünk a megfelelő tárolásra:
Az óvszer dobozán fel van tüntetve, hogy milyen körülmények között kell megfelelően tárolni. Általában szára és hűvös hely a javasolt az óvszer tárolására. Ez azért van így mert a közvetlen hő hatására úgy, mint napsütés, vagy ha olajos anyagokkal kerül kontaktba az óvszer anyaga, akkor a használat során fokozottan esélyes a kiszakadás lehetősége. Ezért is szokták javasolni, hogy az óvszer használata során érdemes kerülni az olajos alapú síkosítókat, csökkentheti az óvszer védelmi képességét.

3. Helyezzük fel helyesen:
Fontos, hogy mindig tiszta kézzel kell kinyitni a csomagolást és természetesen óvatosan, hogy a kibontás során ne sértjük meg az óvszer felületét. Az óvszer tetején található kis sapkát össze kell fogni azért, hogy ne maradjon benne felesleges levegő. Ezek a lépések után kell felhelyezni és majd letekerni a péniszre. Az óvszer ettől eltérő felhelyezése megnövelheti a teherbeesés és a nemi betegségek terjedésének az esélyét.

Milyen típusú óvszerek vannak? Az óvszer számtalan fajtája elérhető már ezért csoportokba gyűjtöttük őket és javasoljuk mellé az oda tartozó óvszert. 
Vékonyfalú óvszer:  vékonyabb falnak köszönhetően intenzívebb élmény érhető el vele.
Forrósító óvszer: elképesztő élményt nyújtó óvszer.

Bordázott óvszer:  ha extra élményt szeretnél nyújtani partnered számára.

Ízesített óvszer: orális szex kedvelőinek.

Színes óvszer: hogy feldobd a szürke hétköznapokat.

Késleltető óvszerek: segít elnyújtani a szexet.

Erekció óvszer:  tartósabb, erősebb merevedés érdekében.

Óriás méretű óvszer: nagyobb pénisszel megáldottaknak.

Natúr óvszer: az érzékeny bőrű partnerekhez.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


VÁGYFOKOZÓ A LEGJAVÁBÓL: SPANISH LOVE VÁGYFOKOZÓ

Vágyfokozó: szükséges vagy nem? Melyik női vágyfokozó szer segíthet a problémáimon? Bemutatjuk Neked is az egyik legkedveltebb vágyfokozó szert!

Idővel minden kapcsolatban kicsit csillapodni kezd a kezdeti hév. A kapcsolat elején szokott érezni az ember egy mindent átható érzést. Ez a mindent átható vágy uralkodik el rajtad is egy újonnan kezdődő románc alkalmával, amely tested teljes egészében járja át. Az ilyen pillanatokat a felejthetetlen szerelmi élmények forrásainak tekintjük: ki ne emlékezne például az első csókra?! Ezeket a pillanatokat minden ember nagyon szereti átélni újra és újra.

Ezen pillanatok újra megélésében lehet segítségedre egy-egy vágyfokozó, például a Spanish Love Vágyfokozó csepp, amely a férfiak és a nők számára is egyaránt használható, mint természetes hatóanyagokból nyert vágyfokozó szer. A Spanish Love vágyfokozó készítmény segít felidézni és újraélni a forró, bizsergést előidéző pillanatokat. A vágyfokozó rendszeres használata segíthet számodra helyreállítani a szervezeted felborult szexuális hormon-háztartását, ezzel stimulálhatja az agy örömközpontját, és intenzíven élvezetessé teszi a testet érő szexuális ingereket. Vásárló tapasztalatok szerint ez a libidó fokozó mellékhatásokat nem okoz.

A Spanish Love előnyei:

dupla adag egy palackban, 30ml-es extra kiszerelésű vágyfokozó
mindkét nem számára hatásos: magabiztos férfierő és magas női libidó várható
extra orgazmus-képesség, és az orgazmus intenzitásának fokozódása tapasztalható
akár multiorgazmus is elérhető akár férfiként, akár nőként
Hatóanyagai: Arginin-hidroklorid és egyéb természetes kivonatok (Panax Ginseng, Cinnamonum Cassia, Vicia Faba, Rhodiola Rosea, Withania Somnifera) összetétel alapján

A Vágyfokozó Cseppek használata: 

Kúraszerűen alkalmazva folyamatosan fennálló fokozott izgalom érhető el idővel, hiszen támogatja a hormon-háztartás egyensúlyának helyreállítását. Kúraszerű alkalmazása esetén naponta 2 x 2ml ( 10-14 csepp ) elfogyasztása javasolt, teában, illetve szénsavmentes üdítőben. 14 nap folyamatos alkalmazás után 1 hét szünetet érdemes tartani, majd folytatható a kezelés.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Utolsó kommentek

kesleltetes

blogavatar

A korai magömlés a férfiak több, mint 30%-ának ismerős fogalom. A férfi fizikai és mentális egészségének változásai mind-mind befolyásolják a szexuális életet. Ez a blog az egyik leggyakoribb szexuális zavar, a korai magömlés elleni küzdelemben fog segíteni minden férfinak, tanácsokkal, tippekkel, trükökkel.