Késleltetés.blog.hu felmérése szerint a szex túl gyakori megszakítása - az ejakuláció késleltetése céljából - kifejezetten lelombozó a legtöbb nő számára. Bár azt gondolhatnánk, hogy ez imponál a nőnek: biztosan látja, mennyire megőrülök érte, és ezért nem bírom visszatartani magam. Mindeközben a nő úgy gondolja, hogy ez kínos. Éppen akkor kezdené el igazán élvezni a szexet, amikor a férfi már a csúcsponthoz közelítve megállni kényszerül. Kis idő elegendő a megnyugváshoz, és újra nekifutunk a dolognak, de pár perc múlva újabb szünet...és újabb..és újabb.

A szex során egy-egy szünet az orgazmus elkerülése érdekében még nem jelent problémát, de ha mindez megismétlődik 2-3 percenként, vagy rosszabb esetben hosszabb a pihenő, mint az aktus, az akár a női kedv teljes lohadásához is vezethet. Ekkor inkább befejezésre biztatja partnerét, csak szabadulhasson ebből a rendkívül kényelmetlen helyzetből. Érthető módon, ha egy héten háromszor kell ezt a nőnek átélnie, hamar meg fogja unni, és elég gyorsan a párkapcsolati élet teljes kudarcában találhatjuk magunkat, ahonnan nem sok visszaút van. 

Ezért érdemes minden férfinak nagyobb hangsúlyt fektetni az ejakuláció korszerű és hatékony késleltetésére, amellyel megelőzhető a korai magömlés.

TIPP: a jelenleg ismert legerősebb ilyen szer a Rui Shen Orgazmus Késleltető Olaj, amely egy extra erős késleltető és szexuális teljesítmény-növelő szer. Használói akár 60-75 perccel tovább képesek késleltetni magömlésüket, miközben az erekció fenntartása is állandó marad. Mivel ez egy nagyon erős készítmény, használata körültekintően javasolt.​