Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
kesleltetes

Miért nem ajánlott a megszakítás a korai magömlés ellen?

Késleltetés.blog.hu felmérése szerint a szex túl gyakori megszakítása - az ejakuláció késleltetése céljából - kifejezetten lelombozó a legtöbb nő számára. Bár azt gondolhatnánk, hogy ez imponál a nőnek: biztosan látja, mennyire megőrülök érte, és ezért nem bírom visszatartani magam. Mindeközben a nő úgy gondolja, hogy ez kínos. Éppen akkor kezdené el igazán élvezni a szexet, amikor a férfi már a csúcsponthoz közelítve megállni kényszerül. Kis idő elegendő a megnyugváshoz, és újra nekifutunk a dolognak, de pár perc múlva újabb szünet...és újabb..és újabb.

A szex során egy-egy szünet az orgazmus elkerülése érdekében még nem jelent problémát, de ha mindez megismétlődik 2-3 percenként, vagy rosszabb esetben hosszabb a pihenő, mint az aktus, az akár a női kedv teljes lohadásához is vezethet. Ekkor inkább befejezésre biztatja partnerét, csak szabadulhasson ebből a rendkívül kényelmetlen helyzetből. Érthető módon, ha egy héten háromszor kell ezt a nőnek átélnie, hamar meg fogja unni, és elég gyorsan a párkapcsolati élet teljes kudarcában találhatjuk magunkat, ahonnan nem sok visszaút van. 

Ezért érdemes minden férfinak nagyobb hangsúlyt fektetni az ejakuláció korszerű és hatékony késleltetésére, amellyel megelőzhető a korai magömlés.

TIPP: a jelenleg ismert legerősebb ilyen szer a Rui Shen Orgazmus Késleltető Olaj, amely egy extra erős késleltető és szexuális teljesítmény-növelő szer. Használói akár 60-75 perccel tovább képesek késleltetni magömlésüket, miközben az erekció fenntartása is állandó marad. Mivel ez egy nagyon erős készítmény, használata körültekintően javasolt.​

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Tippek a potencianövelő kiválasztásához

Szuper cikk jelent meg a potencianövelő szerek kiválasztásának szempontjairól, amelyben a Késleltetés.hu felhívja a figyelmed, melyik készítményre milyen probléma esetén számíthatsz. A cikkben megtalálhatod a különbségeket az alkalmi potencianövelő szerek és a kúraszerű potencianövelő szerek között, olvashatsz az erekciós krémek hatásáról, erősségéről és megismerheted a potencia fokozó síkosító előnyeit is.

A cikk mindezeken túl felhívja a figyelmet a megbízhatatlan, ellenőrizhetetlen forrásból származó, emiatt veszélyes potencianövelő szerekre, és tanácsokat ad, hogy hogyan találhatsz megbízható forrásokat.

A biztonságos potencia fokozó szerek ismertető jeleit is megismerheted itt.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Mire figyelj a pénisznövelő használatakor, hogy biztosabb legyen a siker?

A pénisznövelő szerekkel és módszerekkel kapcsolatban rengeteg kérdés van a férfiak fejében - most megpróbáljuk megválaszolni a legfontosabbakat.

A felmérések szerint a férfiak általában attól félnek, hogy péniszük kicsi, vagy legalábbis kisebb, mint a nők elvárása, ezért kinevetik őket szex közben. Különösen az első alkalmak bajosak, ugyanis ha ezen "átcsúsznak", a további alkalmak során a szorongás folyamatosan elkezd csökkeni. Érdekesség, hogy ugyanezen tanulmányok a női oldalt is vizsgálva megállapították, hogy a pénisz mérete a nők számára nem a szex legfontosabb kérdése.

Az egyik ilyen kutatásban a kutatók modellek bevetésével próbálták meg azonosítani, hogy mégis mi a női ideál, milyen méretű és formájú péniszt tartanak a nők tökléletesnek. Ehhez csaknem 30 típusú, külnböző mérettel (hosszúság és átmérő) és formával bíró műanyag pénisz bemutatásával kérdeztek meg közel 100 nőt a véleményükről. Azt kérték tőlük, hogy válasszák ki azokat a pénisz típusokat, amelyek számukra ideálisak lennének hosszútávú kapcsolatra vagy egyéjszakás kalandra. Mindezt egy kérdőív felvétele követte a válaszadók szexuális életét, orgazmusuk jellemzőit, nedvesedési képességüket illetően. Az eredmények szerint hosszú távú kapcsolatban az ideális méretet átlagosan 16 cm-nél határozták meg, míg az átmérőt 4.8 cm-ben. Ettől eltérően egyéjszakás kalandnál jellemzően a nagyobb pénisz méretet tartották előnyösnek, itt a pénisz hossza 16,3 cm, míg az átmérője közel 5 cm lett.

Ezek szerint fontos a méret...

Jól látszik, hogy mindkét esetben az átlagosnál nagyobb hímvesszőt részesítettek előnyben a válaszadók ugyanúgy az alkalmi szexkapcsolatoknál, mint a tartós kapcsolatnál. A sztereotípia viszont beigazolódni látszik: az egyéjszakás kalandok és az alkalmi szex esetén nyerőbb a nagyobb pénisz, mint a kapcsoltban, aminek hátterében vélhetően az újdonság varázsa, és a szexuális kielégülés fokozottabb igénye miatt.

Hosszabb távú kapcsolatban a némiképp kisebb méret is megfelelő volt, mivel ez a nő számára kényelmesebb, és ebben az esetben természetesen más érzelmi szempontok nagyobb súlyban kerülnek képbe. Megjegyzendő, hogy még itt is az átlag feletti méretet jelölték meg ideálisként.

Mindezek után nehéz védeni a potencia-noveles.blog.hu azon álláspontját, miszerint egy férfi ne foglalkozzon a mérettel, hiszen: ... a szerelem ... a technika.... Ezzel szemben a tények igen is azok, hogy a nőknek számít a méret!

Ha eljutottunk oda, hogy valamit kellene kezdeni a pénisz méret növelése érdekében, és mindezt műtét nélkül, a legkézenfekvőbb verzió a házi pénisznövelő módszerek alkalmazása: pénisznövelő krém, pénisznövelő kapszula, péniszpumpa, nyújtó gyakorlatok. Ha te is azon férfiak közé tartozol, akik nincsenek megelégedve a pénisz méretével és/vagy vastagságával, és szeretnél is ezen változtatni, viszont az orvosi beavatkozástól rettegsz, akkor el fogsz jutni ehhez a választáshoz. Amit tudunk fórumozók beszámolói alapján, hogy sikerek érhetőek el mindegyik módszerrel, azonban ennek tudományos bizonyítékát nem találjuk a világhálón. 

Beszámolók szerint a legtöbben pénisznövelő krémek hosszabb időn keresztüli (2-3 hónap) alkalmazásával értek el sikereket, ami fájdalomtól és minden féle kellemetlenségektől mentes volt. A péniszpumpa használata az izmok szöveteinek megszakításával, és a regenerálódás eredményeként történő méretnövelés útján jön létre. Beláthatjuk, hogy nem hangzik kifejezetten kényelmes megoldásnak.

Ezzel a pénisznövelő krémek használata egyszerűbb: naponta 2-3 alkalommal szükséges felvinnünk belőle egységnyi mennyiséget a pénisz törzsére, és azt felszívódásig elmaszírozni. A kezeléseket lehetőleg a nap folyamán osszuk szét, pl. reggel és este. A természetes hatóanyagokat tartalmazó pénisznövelő kapszula alkalmazása szintén egyszerű: a csomagoláson szereplő dózist fogyasszuk 2-3 hónapon keresztül. (Megjegyezzük, hogy a pénisznövelő kapszula hatásáról nagyon kevés fórumos beszámoló érkezett, így erről sem a hatékonyság, sem a hatástalanság nem állapítható meg - érdemes kipróbálni saját tapasztalatokért.)

A pénisznövelés bármelyik módjára is essen a választásunk, azt fontos leszögezni, hogy a pénisznövelő készítmény folyamatos használata mellett türelemre is szükség van, hiszen némi időnek el kell telnie, hogy az kívánt pénisz méretet elérjük.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Potencianövelő szerek: melyik nekem való?

A potencianövelő szerek sajnos egyre nagyobb "népszerűségnek örvendenek", melynek hátterében a kényszerűség áll. Egyre gyakoribb jelenség, hogy a férfiak szexuális életében valamilyen zavar lép fel, az egyik leggyakoribb ezek közül a merevedési zavar. A tendencia szerint a fiatalabb és középkorúak is inkább érintetté válnak felrúgva ezzel a korábbi sztereotípiát, miszerint idős korban szükséges potencianövelő használata. Megállapították, hogy 40-és korig a férfiak többsége tapasztalt már legalább egy alkalommal merevedésével kapcsolatos nehézséget, amelynek mértéke nagy szórást mutat. A merevedési zavar hátterében vélhetően az áll, hogy az impotencia nem csak szervi okból eredhet vagy az életkor előrehaladtával jelenik meg, hanem kialakulhat állandó, vagy tartósan fennálló, stresszes életvitel hatására is.

A problémájukra megoldást kereső férfik valószínűleg tévedtek már el a megoldások rengetegében az internetet böngészve, ahol rájuk ömlött az információ, számtalan potencianövelő termék, de a döntés pont a sok, és olykor ellentétes információk miatt vált nehézzé.

Most tisztába tesszük, hogy mi a potencianövelő szerek típusai közötti különbség, így most már Te is tudhatod, mi az amit keresel.

A potencianövelés céljából kifejlesztett termékeket a kesleltetes.blog.hu két nagy csoportra osztja: az alkalmi potencianövelő és a kúraszerű potencainövelő kategóriákra. Az alkalmi potencianövelőnek az a célja, hogy az átmeneti merevedési zavart viszonylag gyorsan, és határozottan kezelje. Használatukkal a pénisz könnyebben érheti el és fent is tudja tartani a szexuális aktushoz szükséges merev állapotot. Alkalmazást követően néhány perc és néhány óra közötti időben elkezdik kifejteni hatásukat, ám ez a hatás 1-2 nap alatt fokozatosan csökken, majd elmúlik. 

Az alkalmi potencianövelő termékek használata egyszerű, mivel nem szükséges azokat naponta alkalmazni merevedési zavar esetén. Ezzel a szemben a kúraszerű potencianövelő szedése rendszerességet igényel, tehát minden nap elő kell venned, és lehetőleg ugyanabban az időben az előírt dózist beszedni. Ezek hatása lassabban, napok, hetek alatt épül fel, ám tartósabb eredményt ígérnek. Az alkalmi szerekkel szemben a kúraszerű potencianövelőket nem csak akkor szükséges elfogyasztani, amikor éppen szexuális együttlétre készülünk, hanem a szexmentes napokon is.

Az alkalmi potencianövelő szerek között 3 újabb csoportot különböztethetünk meg: kapszulák, krémek, sprayk. Tapasztalatok szerint a potencianövelő kapszula a legnépszerűbb mind közül, valószínűleg ez azért van, mert  kényelmes a használata és nagyobb hatásfokkal bír. A potencianövelő kapszulából a szexuális aktus előtt minimum 15, maximum 60 percben kell bevenni az előírt mennyiséget, és várni a hatás kialakulását. 

A krémek és sprayk alacsonyabb hatásfokkal ugyan, helyileg képesek fokozni a pénisz vérbőségét. Hatásuk kb. 5-15 perc alatt kialakul, ám általában 1-2 óránál hosszabb ideig nem érdemes számolni a keménységgel. Ezek gyengébb készítmények, így a teljes erekció képtelenség esetén nem érdemes rájuk időt pazarolni, nem lesznek képesek segíteni. Alkalmazásuk célja elsősorban az erekció erősítése, fokozása, illetve az extra élmények szerzése.

Fontos tudni, hogy a potencianövelő szerek szexuális inger hatására lépnek akcióba, tehát nem kell attól tartani, hogy a mindennapi életet befolyásolják.  

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Mi a korai magömlés? És mi nem?

Mikor jön el az a pont, amikor már tenni kell a korai magömlés ellen? Mik a lehetőségeid, hogy ismét kielégítő szexuális életet élhess? Most választ kaphatsz sok kérdésedre, ami felmerül benned a korai magömlés kapcsán!

korai magömlés

Korai magömlésről (latin szaknyelven: ejaculatio praecox) akkor beszélünk, ha a férfi a szex alkalmával nem képes megfelelő irányítás alatt tartani az ejakuláció bekövetkezését, a magömlés gyorsan, olykor akarata és minden igyekezete ellenére bekövetkezik. A korai magömlés tárgykörébe esünek tartjuk azt is, ha a férfi bár szeretné, nem tudja visszafogni magát, nem képes akarata szerint késleltetni magömlést, így csak ritkán tudja tartani addig magát, amíg a nő is átélheti az orgazmust. Ebből kifolyólag az olyan párkapcsolatokban, ahol a férfi korai magömléssel küzd, a nő csak a legritkább esetben tud eljutni az orgazmusig - a közösülés alatt. Miért fontos ez? A női orgazmus közösüléssel történő kiváltása teljesebb gyönyört eredményez, mint a csikló stimulálásával kiváltott orgazmus. Ezért alakult úgy, hogy a férfi teljesítmény mércéje a partner kielégültsége, ha elfogadjuk ezt, ha nem. Ha a férfi képes megadni mindazt a nő számára, amire a nőnek a kielégüléshez szüksége van, akkor válhat igazán sikeres szeretővé.

Mennyi időre van szükség a női orgazmus beköetkezéséhez?

Felmérések alapján, ha egy nő az igényeinek megfelelő ráhangolódással, az igényeinek megfelelő ideig és technikával végzett előjátékban részült, akár 2-3 percen belül képes eljutni a hüvelyi orgazmusig (egyéni adottságoktól függően). Ez a legoptimálisabb eset, a gyakorlatban inkább több. Az átlagos női orgazmus eléréséhez 8-18 perces intenzív, lehetőleg megállás nélküli közösülésre lehet szükség. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a női orgazmus eléréséhez szinte nélkülözhetetlen a megfelelő figyelemmel végzett előjáték. 

Ezzel szemben a férfiak kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a csúcsra, vagy legalább annak előrejelzési szakaszáig, ha semmilyen módon nem próbálják közben késlelteteni az ejakuláció bekövetkezését. Itt a férfi még képes a magömlés késleltetésére, például úgy szüneteket tart a közösülő (frikciós) mozgásban. Akik korai magömléssel küzdenek, azoknál ez a küszöbérték sokkal tágabb, az előrejelzési szakasz rövidebb - esetükben sokkal hirtelenebben lép fel az ejakulációs reflex.

 

A legideálisabb esetben - a fenti grafikának megfelelően - mind a férfi, mind a nő egyaránt 3-6 perc alatt képes eljutni az orgazmusig, így akár arra is lehetőségük van, hogy egyszerre éljék át a gyönyört. Jobb esetben a férfi ezen intervallumon belül is tovább bírja, így van ideje kielégíteni a nőt. Ez a legritkábban fordul elő. Ettől gyakoribb, hogy a férfi az előrejelzési szakasz elérésekor kicsit próbálja késleltetni az ejakulációt addig, míg a női orgazmus be nem következik. 

Mit tehetünk a késleltetésért?

Megnövelhetjük az előjáték hosszát, ezzel egyre közelebb és közelebb juttatjuk partnerünket az orgazmushoz, és javítjuk a tejesítményünkről alkotott képet. Nők beszámolói szerint azonban ez a fejta stimulálás kevésbé intenzív élvezetet nyújt számukra a szimpla behatoláshoz képest. Másik lehetőség, hogy a férfi tudatosan a magömlés késleltetésére törekszik. Ezt megteheti akár a közösülés gyakori megszakításával, vagy késleltető készítmények használatával.

Rui Shen Orgazmus Késleltető Olaj extra erős késleltető és szexuális teljesítmény-növelő készítmény, amely a férfiak nagy favoritjává vált. Használói akár 25 perccel tovább bírták késleltetni magömlésüket, miközben az erekció fenntartása is állandó volt.

A közösülés gyakori megszakítása a magömlés késleltetése céljából lelombozó a nők részére. Éppen amikor kezdenék élvezni az együttlétet, a férfinak szünetre van szüksége. Majd ez ismétlődik 1-2 percenként. A nő ezt hamar megunja, és inkább a befejezésre bíztatja patnerét, csak szabadulhasson ebből a helyzetből. Ezért párkapcsolati szempontból korai magömlésnek tekintendő az is, ha a férfi ugyan folyamatos megszakításokkal tudja késleltetni orgazmusát, azonban a pihenőidők hosszabbak, mint a stimulálás ideje, ezért a nő szintén nem képes orgazmust átélni.

HIVATALOS ÁLLAPONT SZERINT...

A független Nemzetközi Szexuális Medicina Társaság hivatalos álláspontja szerint a korai magömlésben szenvedő férfiak magömlése mindig vagy majdnem mindig a hüvelybe történő behatolás előtti stimulálás során, vagy a behatolást követően 1-2 percen belül megtörténik.

A KORAI MAGÖMLÉS NEM KEZELÉSÉNEK KOCKÁZATAI

A legnagyobb hibát követik el a férfiak, amikor nem vesznek róla tudomást, ugyanis a korai magömlés jelentős hatással lehet a párkapcsolati élet minden vonatkozására. Annyira fontos lehet a kielégítő párkapcsolat szempontjából, hogy még a Káma-Szútra is megemlíti a korai magömlés okozta frusztrációt. Továbbá a korai magömlés a partner kielégítő szexuális életének gátjává válik, a partner elégedettségét is csökkenti a szexuális élete és a párkapcsolata szempontjából, és így már a párkapcsolat jövőjét is kockáztatja.

A felmérések eredményei szerint a kezeletlen korai magömlés rontja a férfiak életminőségét, és rendkívül ártalmas hatással van a párkapcsolatokra. Az érintett férfiak 44%-a számol be frusztrációról, 36%-a szorongásról, és 20,4%-a depresszióról. A korai magömlésben szenvedő férfiaknak csak a fele gondolja úgy, hogy intenzívebb lenne a párkapcsolata, ha a partnerét szexuálisan ki tudná elégíteni, azaz csak ennyien hajlandóak elengedni a kifogásokat, és lépéseket tenni a kapcsolat érdekében.

MIT GONDOLNAK A NŐK A KORAI MAGÖMLÉSSEL KÜZDŐ FÉRFIAKRÓL?

Az egyik kérdőív kifejezetten a nők hozzáállását kutatta, amelyről szintén meglepő megállapítások tehetők. A többség véleménye szerint a korai magömlés valódi egészségügyi probléma, amivel foglalkozni kell. Túl az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a zavar figyelmen kívül hagyása. A Minden 4. nő korai magömlés miatt szakít című cikkünkben erről már részletesen rtunk. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi és tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak. 

Bevallásuk szerint férfiasabbnak tartják azokat a férfiakat, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, mint azokat, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

Ezért ha Te is korai magömléssel küzdesz, vállald fel, és keress megoldást rá a lehető leghamarabb. Beszélj a partnereddel róla, értékelni fogja, hogy mindkettőtök életét nehezítő problémára keresel megoldást. Egy ilyen ügyet persze, hogy segíteni fog. Együtt könnyebb sikereket elérni.

MELYIK KOROSZTÁLY ÉRINTETT A KORAI MAGÖMLÉS KÉRDÉSBEN?

A felmérés adatai szerint a merevedési zavarral ellentétben, amely általában az életkorral erősödik, a korai magömlés nem függ a kortól. A tinédzserek körében hasonló arányú a korai magömléssel érintett férfiak száma, mint az idős korban. Az életkor változása sincs befolyással a korai magömlésre, így tehát arra sem érdemes várni, hogy az életkori előrehaladtával a korai magömlés magától elmúlik.

További meglepő adat, hogy a korai magömlést felvállalóknak mindössze 9%-a keres megoldást a problémára. Ebben az érdektelen közegben nincs nehéz dolga egyik férfinek sem, hogy a hálószoba királya legyen.

A szexuális problémákról való beszélgetés sokszor nehezére esik a férfiaknak, amiatt szégyenérzetet és szorongást éreznek. A férfiak különösen a szexuális teljesítményt illetően szeretnek erősnek, egészségesnek, és páratlannak mutatkozni, amely illúzióba egy ilyen zavar már nem fér bele, ennek beimserése nehézséggel jár számukra. Ez vezet oda, hogy látszólag nem vesznek tudomást a problémáról, nem tesznek semmit a teljesítményük növelése érdekében.

A korai magömlés talán még problémásabb ebből a szempontból, mert a férfiak gyakran nem tekintik valós egészségügyi problémának, pusztán életmódbeli kérdésnek tartják. Nem vesznek róla tudomást, a megnövekedett stressz által előidézett átmeneti jelenségnek tartják, mert meg vannak győződve róla, hogy nincs rá megoldás. 

Pedig van! Azonnali megoldást nyújtanak a piacon található késleltető hatású készítmények, így a Pjur@ Superhero Extra Erős Késleltető Spray, amely az intim érzékelés fokozása fokozása mellett csökkenti az érzékenységet. Alkalmazásával lényegesen később, lényegesen intenzívebb orgazmus elérésére leszel képes. 

 Pjur@ Superhero Extra Erős Késleltető Spray

 VALÓSZÍNŰLEG TE SEM TUDTAD: EKKOR ALAKUL KI A KORAI MAGÖMLÉS

Az elmúlt évtizedekben összegyűjtött adatok alapján a szakértők egyetértenek abban, hogy a korai magömlésnek két alfaja különböztethető meg: az élethosszig tartó korai magömlés és a szerzett korai magömlés. Mindkettő komoly problémákat okozhat párkapcsolatilag, ha nem foglalkozunk vele.

Az élethosszig tartó korai ejakuláció már az első szexuális élmény során fellép, egész életen át tart, és mindenféle szexuális tevékenység esetén megjelenik. Ezen a ponton fontos tisztázni, hogy az első szexuális élmények során fellépő korai magömlés még nem ad okot aggodalomra, sőt, majdnem általánosnak mondható. Az intimitással való első találkozás alkalmával természetes módon minden férfit hamarabb ér orgazmus. A problémaként akkor jelentkezik, ha ez idővel nem változik meg.

A korai magömlés az élet során később is megjelenhet, ezt hívják szerzett korai magömlésnek. Ebben az esetben valószínűleg egy másik, testi vagy mentális zavar eredményeként jelentkezik.

AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TÍPUSÚ KORAI MAGÖMLÉS

A korai magömléstől szenvedő férfiak többsége az élethosszig tartó típusban szenved:

  • már az első (vagy majdnem az első) szexuális élmény óta jelentkezik rendszeresen;
  • az ejakuláció túl gyorsan következik be (az esetek 90%-ában 1 percen belül);
  • egész életen át megmarad, vagy kezelés nélkül súlyosbodik;
  • a korai magömlés minden partnertől függetlenül, és minden közösülésnél jelen van

A felmérések szerint a korai magömlés által érintett férfiak 49%-a legalább időnként a behatolás előtt ejakulál, tehát képtelen közösülni.

A fentiekkel szemben a szerzett korai magömlés: 

  • normális magömlést követően lép fel fokozatosan vagy hirtelen;
  • Összefüggésben állhat hormonális (pl.: pajzsmirigyhormon-zavarok) és urológiai rendellenességekkel (pl.: prosztatagyulladás), anatómiai körülményekkel (pl.: rövid fitymafék, a makk túlérzékenysége, fitymaszűkület, stb.), idegrendszeri, pszichés és párkapcsolati problémákkal, traumatikus szexuális tapasztalatokkal. Különös esetben gyógyszeres kezelés vagy kábítószer-használat mellékhatásaként is felléphet.
  • szituációfüggő: csak bizonyos partnerekkel, vagy bizonyos helyzetekben fordul elő - hosszabb kihagyás után, bizonyos helyszínen, bizonyos pozitúrában, bizonyos módon ingerelve

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Utolsó kommentek

kesleltetes

blogavatar

A korai magömlés a férfiak több, mint 30%-ának ismerős fogalom. A férfi fizikai és mentális egészségének változásai mind-mind befolyásolják a szexuális életet. Ez a blog az egyik leggyakoribb szexuális zavar, a korai magömlés elleni küzdelemben fog segíteni minden férfinak, tanácsokkal, tippekkel, trükökkel.