Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
kesleltetes

7 egyszerű tipp a korai magömlés ellen

Korai magömlésről akkor beszélünk, ha a férfi nem tudja megfelelően kontrollálni a magömlésének idejét, és még a pénisz hüvelybe való bevezetése előtt, vagy azt követően nagyon gyorsan eléri a csúcspontot. A korai magömlés fogalma azonban viszonylagos, mert van, ahol a percek alatt bekövetkező orgazmus sem okoz problémát a párkapcsolatban, hiszen a partnernek ez idő alatt (vagy előtte) volt orgazmusa, és egy hosszabb idő alatt bekövetkező magömlés is lehet korai, ha a partner ez idő alatt nem elégül ki.

Majdnem minden férfival előfordul élete során, hogy a kelleténél rövidebb idő alatt következik be az orgazmus. A korai magömlés (ejaculatio praecox) a férfiaknál leggyakrabban előforduló szexuális probléma.

A korai magömlés  gyakoribb okai

Szervi okok:

A korai magömlés hátterében ritkán húzódnak meg a test megbetegedéséből származó okok. Néha azonban különböző betegségek kísérő tüneteként felbukkanhat a korai magömlés. Ilyen betegségek lehetnek pl.:

  • a prosztata megbetegedései
  • pajzsmirigy problémák
  • gyulladásos megbetegedések
  • hormonális problémák
  • műtét után fellépő szövődmények
  • örökletes tényezők, genetika

Pszichés okok:

A korai magömlés leggyakoribb okai pszichés eredetűek lehetnek.

A szexuális problémákat, és ezen belül a korai magömlést előidéző pszichés okok nagyon sokrétűek lehetnek. Az alábbiakban csak a legfontosabbakat említük meg, a teljesség igénye nélkül.

  • Teljesítménnyel kapcsolatos szorongások
  • Párkapcsolati problémák
  • A partner vagy az aktus tudatalatti elutasítása
  • Félelem a teherbeejtéstől
  • Tapasztalatlanság
  • Bűntudat
  • Túl szigorú neveltetés, szigúr háziszabályok

Van olyan elmélet is, hogy a fiatalok szexuális szárnypróbálgatásaik során, bizonyos külső körülmények hatására siettetik a magömlést. Ilyen például az a helyzet, amikor a kamasz önkielégítést végez, és fél, hogy a szülők vagy a testvérek rányitnak, ezért mindent megtesz, hogy minél gyorsabban elélvezzen. Ha ez rendszeressé válik, akkor ez a minta rögzül, így felnőttként, egy párkapcsolaton belül is problémát fog okozni.

Mit lehet tenni a korai magömlés érvényesülése ellen gyorsan?

A legfontosabb, hogy tartósan fennálló tünetek esetén mindenképp szükséges egy orvosi kivizsgálás, aki ki tudja zárni a lehetséges szervi okokat!

Amennyiben nincs szervi elváltozás, otthon, nyugodt körülmények között, különböző gyakorlatok segítségével tanulható meg a kontroll visszaszerzése a pénisz felett.


1. Csökkentsd a szorongást!

A korai magömléssel küzdő férfiak jelentős részének van teljesítménykényszere. Saját férfiasságukat kérdőjelezik meg, ha nem tudják kielégíteni a nőt, mindig tökéletes teljesítményt várnak el maguktól, és azt gondolják, hogy a partnerük is ezt várja. Így akkor is „belemennek” egy szexuális együttlétbe, ha például fáradtság vagy munkahelyi stressz miatt nem érzik 100%-osan a vágyat a szeretkezésre. Ez azonban korai magömléshez vagy/és merevedési zavarhoz vezethet akár. A „felsülés” miatti félelem pedig a következő együttlétek alkalmával szorongást kelt, és kialakul egy ördögi kör.

  1. Használj óvszert!

Korai magömlésben szenvedő páciensek gyakran számolnak be a makk fokozott érzékenységéről. Az óvszerhasználat csökkenti a pénisz érzékenységét, és ezáltal késlelteti az ejakulációt.

  1. Koncentrálj az előjátékra!

Amennyiben a partnerednek több idő szükséges az orgazmus eléréséhez, fókuszálj az előjátékra. Legyen az előjáték hosszabb és változatosabb! Bevethettek különböző segédeszközöket, de kényeztetheted a partnered kézzel vagy szájjal is. Egy magasabb izgalmi szint elérése után már rövidebb aktusidő szükséges a nőnek, hogy eljusson az orgazmusig.

  1. Váltogasd a pozíciókat szex közben!

Próbáljatok ki új pózokat, és közben figyeld meg, hogy melyek azok a pozitúrák, amelyeknél a legkevésbé érzékenyebb a pénisz. A legjobb megoldás erre, az ún. lovagló póz, amikor a nő van felül.

  1. Tereld el a gondolataid!

Ha túlságosan izgatottá válsz, akkor gondolj valami olyan dologra, ami a szextől teljesen független. Elég pár másodperc, hogy kizökkenj, és az izgalmi szint alább hagyjon. Arra azonban vigyázz, hogy az idegesítő, szorongást keltő gondolatokat elkerüld.

  1. Alkalmazd a stop-start technikát!

A stop-start technika lényege, hogy amikor úgy érzed közeledik a magömlés, hagyd abba a stimulációt pár másodpercre. Ezt ismételheted mindaddig, amíg el nem szeretnéd érni az orgazmust. Ennek a technikának a lényege a rendszeres gyakorlás. A legjobban egyedül, nyugodt körülmények között, maszturbáció közben gyakorolható.

  1. Próbáld ki az összenyomásos technikát - squeeze technika!

Ez a technika arról szól, hogy amikor úgy érzed közeledik az orgazmus, hagyd abba a stimulációt, és három ujjal szorítsd meg a péniszed a makk és a pénisztörzs találkozásánál pár másodpercig, majd várj kb. 30-60 mp-et, mielőtt folytatod a stimulációt. Addig ismételd ezt a technikát, amíg készen nem állsz az ejakulációra.

 

 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Az orgazmus titka

Sokan nem is sejtik, ám a Maszkulin Blog összegyűjtötte, milyen fantasztikus egészségjavító és szervezeterősítő hatásai vannak egy-egy orgazmus átélésének, különösen ha rendszeresen van benne részünk. De vajon mi a titok, aminek köszönhetően ekkora hatással van testünkre?

A SZERELEM-HORMON: A GYÓGYÍTÓ ORGAZMUS HÁTTERE

A legfontosabb oka annak, hogy az orgazmus óriási gyönyört okoz az egészséges ember számára, az orgazmus alatt az agyban felszabaduló örömhormon, az oxitocinnak köszönhető. Ennek szintje a nyugalmi állapothoz mérten akár többszörösére is emelkedhet a gyönyör kapujában, és árasztja el az egész testet. Az agy oxitocin szintje az orgazmus felé lépegetve a szexuális izgatottsággal arányosa emelkedve csúcspontját az orgazmus átélése pillanatában éri el.

Az agy ilyen formájú stimulálása hatással tud lenni a szervezet minden pontjára. Erősíti az immunrendszert, oldja a stresszt, csökkenti a depresszió és más mentális zavarok tüneteit, és még sorolhatnánk, mennyi csodás hatással bír a szervezetre.

Ugyanezen hormon emelkedését segíti elő a szexen túl többek között a rendszeres sport, a jóga, és egyes hobbik által kiváltott kikapcsolódás is eredményezheti az örömközpont stimulálását. 

Éppen ezért ezért ajánlott mindezekből a lehető legnagyobb szeletet harapni.

 

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Miért nem ajánlott a megszakítás a korai magömlés ellen?

Késleltetés.blog.hu felmérése szerint a szex túl gyakori megszakítása - az ejakuláció késleltetése céljából - kifejezetten lelombozó a legtöbb nő számára. Bár azt gondolhatnánk, hogy ez imponál a nőnek: biztosan látja, mennyire megőrülök érte, és ezért nem bírom visszatartani magam. Mindeközben a nő úgy gondolja, hogy ez kínos. Éppen akkor kezdené el igazán élvezni a szexet, amikor a férfi már a csúcsponthoz közelítve megállni kényszerül. Kis idő elegendő a megnyugváshoz, és újra nekifutunk a dolognak, de pár perc múlva újabb szünet...és újabb..és újabb.

A szex során egy-egy szünet az orgazmus elkerülése érdekében még nem jelent problémát, de ha mindez megismétlődik 2-3 percenként, vagy rosszabb esetben hosszabb a pihenő, mint az aktus, az akár a női kedv teljes lohadásához is vezethet. Ekkor inkább befejezésre biztatja partnerét, csak szabadulhasson ebből a rendkívül kényelmetlen helyzetből. Érthető módon, ha egy héten háromszor kell ezt a nőnek átélnie, hamar meg fogja unni, és elég gyorsan a párkapcsolati élet teljes kudarcában találhatjuk magunkat, ahonnan nem sok visszaút van. 

Ezért érdemes minden férfinak nagyobb hangsúlyt fektetni az ejakuláció korszerű és hatékony késleltetésére, amellyel megelőzhető a korai magömlés.

TIPP: a jelenleg ismert legerősebb ilyen szer a Rui Shen Orgazmus Késleltető Olaj, amely egy extra erős késleltető és szexuális teljesítmény-növelő szer. Használói akár 60-75 perccel tovább képesek késleltetni magömlésüket, miközben az erekció fenntartása is állandó marad. Mivel ez egy nagyon erős készítmény, használata körültekintően javasolt.​

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Mennyi idő szükséges a női orgazmus eléréséhez?

Kutatások vizsgálták a párok orgazmus képességeit, és a különösen a női orgazmus sajátosságait a párok életviteléhez mérten, és ebből próbáltak általános következtetéseket levonni. Adataik szerint, ha pár női tagja az igényeinek megfelelő hangulat mellett, a férfi ideális hozzáállása és figyelme mellett, a testi adottságaihoz igazodó időn át és ehhez alkalmazkodó módszerek bevetésével nyújtott pettingben részesült, szélsőséges esetben akár 2-4 percen belül el tud jutni a hüvelyi orgazmus bekövetkezéséig. Ez a legtökéletesebb, szinte elméleti forgatókönyv a női orgazmus gyors eléréséhez, a hétköznapokban a hüvelyi orgazmushoz inkább több időre lehet szükség. Épp ezért próbáltak találni egy átlagos idő-intervallumot, amibe a legtöbb nő belefér, és arra jutottak, hogy a női orgazmus eléréséhez 8-18 perces intenzív, lehetőleg megállás nélküli közösülésre lehet szükség - egy átlagos hosszúságú és intenzitású előjátékot követően.  

A vizsgálat kiterjedt a férfi orgazmus - képességére is, amellyel kapcsolatban azt állapították meg, hogy a közösülése megkezdését követően kb. 3-6 perc szeretkezést követően jutnak el a csúcsra. Ezt úgy kell érteni, hogy 3-6 perc alatt érhető el az orgazmus az átlagos férfi számára, ha nem szakítja meg a közösülést, és más módon sem próbálja késleltetni a magömlést.

Mindezeket összevetve az következik, hogy egy igazán szerencsés pár esetében a női orgazmus is, és a férfi orgazmusa is a szex megkezdése utáni 3-6 percben bekövetkezik. Ebben a legszerencsésebb együttállásban akár az is előfordulhat, hogy egyszerre élik meg a gyönyört mindketten. Nem nagy titok, hogy ez az eset a legritkábban fordul elő - sokkal gyakoribb, hogy a férfi lényegesen hamarabb ejakulál, mint hogy a nőnek esélye legyen az élvezethez. A probléma leküzdésére alkalmazza sok pár, hogy a férfi az ejakuláció előrejelzési szakaszához való megérkezésekor szünetet tart a magömlés késleltetése céljából, és ezt megteszi többször is egészen addig, amíg a női orgazmus be nem következik. A módszer tűzoltásra tökéletes, de sokkal kevésbé elegáns, mint más ejakuláció késleltető módszerek. 

Fontos, hogy minden fel tudja mérni saját adottságait, és szükség esetén legyen képes megoldást találni a magömlés elnyújtására - ezzel sokat tehetünk a kielégítő szexuális életért.

Tovább
Megosztom ezt a cikket


Potencianövelő gyógynövények

A potencianövelő szerek iránti igény az ember létezésével egy idős, csak korábban a természet erejében találtak rá megoldást. Amióta mi, férfiak létezünk, mindig is erős igény merült fel bennünk a szexuális teljesítmény maximális növelésére, amelynek ékes bizonyítéka a magabiztos merevedés. Mi ebben a logika? Az egészséges szexuális működés garantálta már elődeinknél is a fajfenntartásra való képességet, amely természetesen már akkor is vonzó volt a hölgyek számára. Azonban az elmúlt évszázadokban felgyorsult hétköznapok új ingereinek hatására egyre több stressz éri az embert, miközben a mindennapi mozgásformák háttérbe szorultak, amely kombó férfiaknál sok esetben merevedési zavar kialakulásához és állandósulásához vezetett. 

potencianövelő potencia fokozó gyógynövény merevedési zavar erekció impotencia egészség

De mit tettek őseink évezredeken át azért, hogy formában tartsák testüket?

Ugyanazt, mint más egészségügyi problémáiknál: a természet erejét kihasználva gyógyították önmagukat. Hosszú kísérletezések és próbálkozások után már a korábbi időkben is képesek voltak rengeteg egészségügyi zavart, betegséget növényekből nyert kivonatokkal és főzetekkel gyógyítani. Ezen tapasztalataik alapján maradt ránk a vágyserkentő és potencianövelő gyógynövények hagyománya. A legtöbb esetben ezek a gyógynövények amellett, hogy potencianövelő hatású afrodiziákumok, számos pozitív élettani hatással is bírnak az egészségünkre. Növelik az általános fizikai, mentális és szexuális energiaszintünket, csökkentik a fáradtságot, erősítik az immunrendszert, javítják a koncentrációt és a sejtek megújulásában is fontos szerepet játszanak. Legfontosabb tulajdonságuk persze természetesen az, hogy az agyra hatva képesek növelni a nemi vágyat.

potencianövelő potencia fokozó gyógynövény merevedési zavar erekció impotencia egészség

A Késleltetés.hu összeállította a hagyomány alapján leghatásosabb természetes potencianövelő szerek listáját, amelyekről itt olvashatsz.

1. Goji bogyó

A goji bogyó az ősi keleti orvoslás legrégebb óta használt potencianövelő gyögynövénye. Olyan antioxidáns és aminosav tartalommal bír, amelyek közreműködnek a vérkeringés felgyorsításában, az erek rugalmasságának növelésében, és a merevedéshez szükséges nitrogén-oxid termelésében. Így a goji gyümölcs szedése témogatólag hat a merevedési zavar otthoni kezelése során. Évezredek óta alkalmazzák férfiaknál és nőknél a meddőség kezelésére is. A hagyományos kínai orvoslás első számú vágyfokozó szere. A goji bogyó élénkíti a férfi és női libidót, fokozza a szexuális energiákat, javítja a szaporodási képességet, a férfiaknál meghosszabbítja a spermiumok élettartamát. Ezek mellett növeli a tesztoszteron szintjét férfiaknál, amelynek köszönhetően hormonális szinten is potencianövelő hatás érhető el. Ezen tulajdonságai miatt előszeretettel alkalmazzák világ szerte az impotencia otthoni kezelése során.

potencianövelő potencia fokozó gyógynövény merevedési zavar erekció impotencia egészség

További ismert hatásai:

  • támogatja a nyugodt és pihentető alvást a benne található tiamin és magnézium útján
  • javítja az emésztést, támogatja a természetes probiotikumok mennyiségének növelését a szervezetben
  • agyserkentő, antioxidáns tartalmának köszönhetően fokozza a mentális teljesítményt, jobb koncentrációt és memóriát eredményez
  • izomzat- és csonterősítő hatás
  • képes semlegesíteni a szervezetben fellelhető legveszélyesebb szabadgyököket, ezzel védi a szívet és az érrendszert a megbetegedésektől
  • potencianövelő gyógynövény
  • öregedéslassító hatású a benne található HGH nevű növekedési hormonnak köszönhetően, amely képes gyorsítani a sejtmegújulást, a gyógyulást betegségek és sérülések után, valamint csökkenti a testzsírt. A HGH közismert hatása a libidó fokozása természetes módon.
  • bőrfiatalító, feszesítő, regeneráló hatású

Az egyik legismertebb Goji bogyó kivonatot is tartalmazó potencianövelő szer a Rider Potencianövelő Kapszula, amely kiemelkedően gyors hatásával vált a férfiak nagy kedvencévé világ szerte. Ez a gyógynövény alapú potencianövelő 15 perc alatt képes kifejteni hatását, és az akár 72 órán keresztül fenn is maradhat. A Rider Potencianövelő Kapszula csak válogatott, jó minőségű növényi hatóanyagokat tartalmaz - így Ginzeng (Panax Ginseng), Aranygyökér (Rhodiola Rosea), Cassia fahéj (Cinnamomum Cassia), amelyek az eddigi felhasználók között mellékhatásokat nem okoztak.

 Rider Potencianövelő Kapszula (2db)

 Rider Potencianövelő Kapszula (8db) - Kedvezményes Ár

2. Maca

A maca növény (Lepidium Meyenni) gyökeréről bizonyosodott be, hogy potencianövelő és vágyfokozó hatással bír, melyet mára már számtalan kutatás is kellően bebizonyított. Ez az egyre népszerűbb gyógynövény rengeteg módon támogathatja a szervezet egészséges működését. A maca gyökér magas B-, C- és E-vitamin tartalommal bír, emelett magas dózisban tartalmaz cinket, vasat, magnéziumot és többféle aminosavat. Erősíti az immunrendszer védekező képességét a betegségekkel szemben, támogatja a vérszegénység és kardiovaszkuláris betegségek kezelését,erősíti a fogakat és a csontokat, és gyorsítja a sebgyógyulást isSportolók beszámolói szerint rendszeres szedése növeli a teljesítőképeszséget és fokozza az állóképességet.

potencianövelő potencia fokozó gyógynövény merevedési zavar erekció impotencia egészség

Mindezek mellett a maca sok flavonoidot tartalmaz, amelyek a hormonháztartás kiegyensúlyozásában játszanak jelentős szerepet, így növeli a nemi hormonok szintjét, és csökkenti a stresszhormonokét. A maca gyökér potencianövelő hatását a férfiak gyakran ki is használják, míg férfiak és nők egyaránt élvezhetik vágyfokozó hatását. Fokozza a libidót és növeli a szexuális állóképességet. Egyesek szerint termékenységfokozó.

Több más természetes hatóanyagok mellett a Maca gyökér gondoskodik a Durr Potencianövelő Kapszula hatásosságáról is. Az országos tisztifőgyógyszerész által ajánlott készítmény! Ez a potencianövelő kapszula a maca gyökér mellett tartalmaz még királydinnye kivonatot, L-arginin-t, panax ginsenget, cinket és szelént is, amelyeknek megfelelő arányú összetétele potencianövelő és vágyfokozó hatást eredményez férfiaknál.

potencianövelő potencia fokozó gyógynövény merevedési zavar erekció impotencia egészség Durr Potencianövelő Kapszula (4db) - a természet vadító ereje

3. Fűrészpálma

Ez a Dél-Amerikában őshonos gyógynövény a férfi szaporító szervrendszerének egyik legősibb védelmezője. Kutatások bizonyították, hogy védi a prosztatát, segíti a jóindulatú prosztata megnagyobbodás kezelését, támogatja a prosztata sejtjeinek fokozott vérellátását és funkcionális működésüket. Gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény. Idős korban kiválóan alkalmas a hugyúti szervek egészségének fenntartására, és vízhajtó hatásának köszönhetően elősegíti a vizeletelválasztást is.

potencianövelő potencia fokozó gyógynövény merevedési zavar erekció impotencia egészség

Ezeken túl a hormonháztartás harmonizálásában is részt vesz, fokozza a férfi nemi hormonok termelődését, amelyek potencianövelő hatást eredményeznek az egészségesen működő szervezetben. A fokozodó nemi hormonok felelősek nemi vágyak megfelelő szintjéért is. A fűrészpálma alkalmas a férfi potencia megőrzésére.

A fűrészpálma hatóanyagot tartalmazó készítmények közül kiemelkedik a Maraton Extra Potencianövelő Kapszula. A Maraton Extra potencianövelő kapszula igen magas gyógynövény hatóanyagot tartalmaz a legkiválóbb összetételben. Összetevői között találhatjuk például a már jól ismert szibériai ginzenget, melyről több tanulmány is biztosan állítja, hogy segíthet a potencianövelésben. Másik fontos összetvője a maca gyógynövény, amelyről már fentebb is írtunk, és amelynek potencianövelő hatásához kétség sem fér. További összetevőiről és impotencia elleni hatásáról itt olvashatsz:

potencianövelő potencia fokozó gyógynövény merevedési zavar erekció impotencia egészség Maraton Extra Potencianövelő Kapszula (6db)

4. Ginzeng

A ginzeng a Távol-Kelet legáltalánosabban használt, és rendkívül sok pozitív egészügyi hatással rendelkező gyógynövénye. Az ősi kínai kultúra orvoslása egyenesen gyógyszerként emlegeti egyes betegségek kezelése során. Ilyen a merevedési zavar is. Friss kutatások szerint természetes potencianövelő gyógyhatását feltehetően a ginzenozidok által a vérben felszabadított nitrogén-oxidnak (NO) tulajdonítják, amely a merevedés létrejöttének egyik legfontosabb összetevője. A tapasztalatok szerint biztonságosan és eredményesen alkalmazható a merevedési zavar otthoni kezelése során, mellékhatásokat nem okoz. Ez a potencianövelő gyógynövény fokozza a szexuális energiát, és védi a nemi szervek egészségét.

potencianövelő potencia fokozó gyógynövény merevedési zavar erekció impotencia egészség

Amellett, hogy potencianövelő és vágyfokozó hatása elismert, további hasznos összetevőkkel is bír, mint például a szaponinok, fitoszterol, aminosavak, és számtalan vitamin. Az egész szervezetre normalizáló hatással bír, az egész szervezetet erősíti, szükség esetén stimulál vagy nyugtat és csillapít. Hasznos a betegségek megelőzésében, valamint a fizikai és mentális teljesítmény növelésében. Ezenkívül fájdalomcsillapító, nyugtató hatású, ránctalanító és segíti a pajzsmirigy működését. A ginzengben található triterpén glikozidok, ginzenozidok megszüntetik a stressz által okozott tüneteket, és növelik a szellemi, illetve a fizikai teljesítőképességet. Segítségedre lehet a nyugodt éjszaka pihenés elérésében. Alkalmazható a munkateljesítmény javítására, a koncentráló képesség növelésére, valamint fáradtság és kimerültség esetén is.

A ginseng valamelyik formája szinte minden potencia növelő kapszula fontos összetevője. Megtalálható például a legújabb Illusion Potencianövelő Kapszula összetevői között is. Ez a potencianövelő készítmény nem csak azoknak a férfiaknak ajánlott, akik merevedési zavarral küzdenek, hanem azoknak is, akik le szeretnék nyűgözni párjukat és fokozott szexuális teljesítménnyel szeretnék megajándékozni. A ginseng mellett tartalmaz még kínai ördögcérnát, aranygyökeret és fahéj kéreg kivonatot.

potencianövelő potencia fokozó gyógynövény merevedési zavar erekció impotencia egészség

Illusion Potencianövelő Kapszula (2db)

Illusion Potencianövelő Kapszula (4db)

 

5. Tribulus Terrestris

A Tribulus Terrestris (magyarul: királydinnye) Indiában őshonos potencianövelő gyógnyövény és természetes afrodiziákum. A tradicionális indiai orvoslás már évezredek óta használja a kiránydinnyét a különféle szexuális zavarok természetes kezelésére, például kiválóan lehet vele növelni az alacsony libidót, illetve az impotencia tünetei is megszüntethetőek a segítségével. A gyógynövény száraiban, leveleiben, gyökereiben és termésében található különféle vegyületekről több előzetes kutatás is azt sugallja, hogy képesek megnövelni bizonyos nemi hormonok szintjét, így például a tesztoszteronét, vagy a dehidroepiandroszteronét (DHEA). Ezek a hormonok felősek a megfelelő szexuális funkciók megtartásáért. A tribulus terrestris rendszeres szedése a lutein nevű hormon termelésének kb 70%-os növekedését is okozhatja, és ezzel akár közel 40%-os szabad tesztoszteron szint növekedést is eredményezhet. A tesztoszteron szint növekedése nem csak a nemi vágy fokozódásával jár, hanem a merevedési zavar otthoni kezelése során is hasznos lehet. Mindezek mellett támogatja a spermiumok mozgékonyságának fokozódását, így a nemzőképesség javításában is jelentős szerepe lehet. 

potencianövelő potencia fokozó gyógynövény merevedési zavar erekció impotencia egészség

Ezeken túl Kelet-Európában az elégtelen hormonális működés kiegyensúlyozására, az ősi kínai orvoslás a máj, a vese- és szív, valamint az érrendszer betegségeinek és működési zavarainak kezelésére is használja. Egyesek szerint erős gyulladásellenes anyagokkal rendelkezik. Őshazájában a nehéz vagy fájdalmas vizelet-kiválasztás és vizeletürítés, ödéma, vesekő és epekő, hólyaghurut, vesegyulladás, köszvény, reuma, impotencia, meddőség, nehéz légzés, cukorbetegség, idegerősítés, fájdalomcsillapítás kezelésére is használták.

potencianövelő potencia fokozó gyógynövény merevedési zavar erekció impotencia egészség Infinity Potencianövelő Kapszula (4db)

Egyéb természetes anyagok, amelyek hatásosak a merevedési zavar ellen

Cink: A sperma képződés érdekében elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű cink jelentése a szervezetben. Részt vesz az anyagcsere folyamatokban, a sejtek megújításában, és a hormonháztartás harmonizálásában. Hiánya csökkent nemi vágyat okozhat, és közrejátszhat a merevedési zavar kialakulásában is.

Niacin: Egyik legfontosabb összetevője a tesztoszteron szintézisének. Kiemelkedő értágító hatásának köszönhetően hasznos szolgálatot tehet a merevedési zavar otthoni kezelése során, illetve a magas vérnyomás ellen.

L-Arginin: Elemi aminosav, amely a szervezetben zajló növekedési, regenráló folyamatok aktív résztvevője. Hatással van az értágítást eredményező nitrogén monoxid termelésére, ezzel jelentős szerepet játszik az impotencia elkerülésében.

Hogyan történik a potencianövelő gyógynövények felhasználása?

A potencianövelő gyógynövények akkor tudnak igazán hatékonnyá válni a merevedési zavar otthoni kezelése során, ha azokat a megfelelő arányban kombinálva juttatjuk a szervezetünkbe. Az évszázadok során összegyűjtött tapasztalatokat a modern orvostudomány ismereteivel kiegészítve hatásuk számottevően fokozható. Éppen ezért javasolt ezen gyógynövényeknek a megbízható forrásból származó étrendkiegészítő kapszula formában való felhasználása, ugyanis ezen potencianövelő szerek minden hatásos gyógynövényből a megfelelő mennyiséget tartalmazzák a megfelelő arányban. A fejlesztés során törekdtek arra, hogy a hatás maximalizálása mellett kiszűrjék a mellékhatásokat, így sikerült valódi eredményeket hozó potencianövelő kapszulákat produkálni a merevedési zavar ellen. Ezen potencianövelő szerek szigorú minőségellenőrzési folyamaton mennek keresztül a forgalomba hozatal előtt, hogy csak a legmegbízhatóbb készítmények kerülhessenek a fogyasztókhoz.

potencianövelő potencia fokozó gyógynövény merevedési zavar erekció impotencia egészség

Okoznak-e mellékhatásokat ezek a kombinált természetes potencianövelő szerek?

A fenti gyógynövények gondos kiválogatása, tisztítása, és feldolgozása után összeállítják a már kipróbált, hatásos kombinációját a legjobb potencianövelő gyógynövényeknek gondosan összeválogatott természetes növényi összetétel. A kapszulák elkészítéséhez csak válogatott, jó minőségű alapanyagokat használnak, melyek hatását hosszú időn keresztül tesztelték. Talán ennek köszönhető, hogy a merevedési zavar otthoni kezelése céljából készített potencianövelő szerek káros mellékhatással nem bírnak, így biztonságosan használhatóak.

Tovább
Megosztom ezt a cikket

«
12

Utolsó kommentek

kesleltetes

blogavatar

A korai magömlés a férfiak több, mint 30%-ának ismerős fogalom. A férfi fizikai és mentális egészségének változásai mind-mind befolyásolják a szexuális életet. Ez a blog az egyik leggyakoribb szexuális zavar, a korai magömlés elleni küzdelemben fog segíteni minden férfinak, tanácsokkal, tippekkel, trükökkel.