Minden férfit hozott már kellemetlen helyzetbe a korai magömlés! Ha máskor nem is, a kapcsolat elején egy intenzív szeretkezés során. A Késleltetés.hu összegyűjtötte a leghatásosabb korai magömlés elleni orgazmus késleltető készítmények listáját, amit most mi is bemutatunk.

  korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

Tipp: A szex intezitása növelhető, ha a partnered megleped a Rain of Love Extra Erős G-pont Stimuláló Krémmel. Fokozott orgazmus - Intenzív élvezet - Ejakuláció orgazmus közben. Garantálható, hogy ezt a napot soha nem felejti el!

Rain of Love Extra Erős G-pont Stimuláló Krém

Szexológusok, orvosok, pszichoterapeuták rengeteg megoldási javaslattal szolgálnak a korai magömlés ellen, azonban ezek közül az egyik legegyszerűbb, leggyorsabb és leghatásosabb orgazmus késleltető megoldás a késleltető krémek használata.

 

A KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KÉSLELTETŐ KRÉMRŐL ÁLTALÁBAN

Aktív használók fórumokon közzétett tapasztalatai szerint a korai magömlés ellen ható késleltető krém vásárlása a legegyszerűbb megoldást jelentheti a férfiak körében legelterjedtebb szexuális zavar, a korai magömlés kezelésére, illetve megszüntetésére. (A potencianövelő szer segítségével kezelhető merevedési zavar a lista 2. helyén áll.)

Gyorsabb az életmódváltás hatásainak megjelenésétől, a gyógyszerekkel ellentétben nem káros a szervezetedre, és ami a legfontosabb: MŰKÖDIK! Nem kell megvárnod a jóga elsajátításához szükséges időt, nem kell megvárnod, ameddig az egészséges táplálkozás, a stressz rendszeres oldása, a rendszeres testmozgás fiziológiai hatásai tényleges hatást gyakorolnak a szervezetedre, különösen az intim részek működésére.

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

Bármelyik magömlés késleltető krémet használd is, rendkívül egyszerű dolgod lesz: általában minden korai magömlés elleni krémből egy borsónyi mennyiséget kell kinyomni alkalmanként, és azt teljesen elmasszírozni a pénisz teljes felületén. Tapasztalatok szerint ennek nagyobb része jusson a makkra, és közvetlen környékére, de ne hagyd ki a pénisz törzsét sem. Amennyiben szükségesnek látod, ettől nagyobb mennyiség is használható, ugyanis a korai magömlés krémek káros mellékhatással nem bírnak, a sperma mennyiség nem változik használatukkal, túladagolni nem tudod a hatóanyagokat. Az ideális mennyiség minden férfinál más, ezért ki kell tapasztalnunk. A készítmény bemasszírozása addig tartson, ameddig az teljesen fel nem szívódik, így elkerülhető, hogy a partnerünk orgazmusát befolyásolja.

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

Van olyan késleltető szer, amely a gyógyhatást a praktikával keverve síkosítót is tartalmaz, ezért ez természetesen nem fog teljesen felszívódni, a síkosító ott marad a pénisz felszínén könnyítve és a nő számára fájdalommentessé téve a behatolást. A síkosítóval kiegészített korai magömlés elleni krém masszírozása kb. 5 percig tartson, ennyi idő alatt a krémben található hatóanyagok felszívódnak, és elkezdik kifejteni hatásukat.

Van-e hatása a késleltető krémeknek a nőkre? Olvasd el az erről szóló cikkünket! Kattints ide!

 A Késleltetés.hu webáruházban több fajta orgazmus késleltető krém is található. Szeretnénk segíteni a választásban, ezért az eddigi vásárlások alapján állítottuk fel ezt a Top 6 listát, amelyben megjelöljük az egyes korai magömlés elleni készítmények egyes jellemző tulajdonságát is.

 RUI SHEN PRÉMIUM KÉSLELTETŐ ÉS EREKCIÓ OLAJ

Rui Shen Prémium Késleltető és Erekció Olaj a korai ejakuláció legsikeresebb természetes gyógymódja, amely ősi kínai hagyományok és tapasztalatok alapján született, azt sok éven át a modern ismeretek birtokában tesztelték és fejlesztették, melynek eredményeként kiemelkedően hatásos erekció és késleltető készítmény jött létre. Hatékonyságának köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvend világ szerte.

A használók 99%-a sikerességéről és hatékonyságáról számolt be. A használat során a súlyos korai magömléssel küzdő férfiak is képesek voltak 25 perccel hosszabb szexuális együttléteket átélni, és javítani a szexuális teljesítményükön. A sikerek növelték a használók önbizalmát, csökkentették a korai magömlés okozta frusztrációt és stresszt.

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

Használata során külön figyelmet kell fordítani a péniszre felvitt olaj mennyiségére, ugyanis extra erős hatásának köszönhetően szélsőséges esetben megnehezítheti az orgazmus bekövetkezését.

Itt találod meg a Rui Shen Prémium Késleltető és Erekció Olaj adatlapját!

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

 

 

1. A RHINO LONG POWER KORAI MAGÖMLÉS ELLENI KRÉM

RHINO Long Power Korai Magömlés Elleni Krém az egyik legmodernebb készítmény a piacon és a tapasztalatok szerint kiemelkedően hatásának köszönheti nagy sikerét. A modern orvostudomány bőrgyógyászati ismereteit ötvözi az ősi tapasztalati alapokon nyugvó gyógyászat receptúráival, így fokozza a csúcsig a férfi szexuális teljesítményét. Korai magömlés kezelésére egy kisebb mennyiség rendszeres, tehát naponta 1-2 alkalommal való elmasszírozása szükséges a péniszen, kiemelt figyelmet fordítva a makkra. A korai magömlés ingereit elsősorban a makkban található, nagyon érzékeny idegvégződések képesek kiváltani, ezért ezen ingerek visszafogása legyen az elsődleges cél.

 

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

 

Egy tubus RHINO Long Power Korai Magömlés Elleni Krém a javasolt bőséges használat mellett kb 2 hétig tart ki, ha valaki hajlandó áldozni az eredményességből, akkor kisebb mennyiséggel is kipróbálhatja. A készítmény használata gyors eredményeket produkál, már az első alkalommal érezheted korai magömlés ellenes hatását, hosszú távon pedig tartós eredményekkel kecsegtet.

 

Lidokaint és benzokaint sem tartalmaz!

 

További részletek a RHINO Long Power Korai Magömlés Elleni Késleltető Krémről.

 

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

 

2. EROS EXTENDED LOVE TOP LEVEL 3 KÉSLELTETŐ KRÉM SÍKOSÍTÓ ALAPON

 

Az Eros termékcsaládról tudjuk már, hogy a korai magömlés elleni krémek egyik legjobbika. A termékcsalád legújabb tagja az Eros Extended Love Top Level 3 Korai Magömlés Elleni Krém. A korábbi Eros Extended Love termékekhez hasonlóan 2 az 1-ben késleltető síkosító: amellett, hogy klinikailag tesztelt összetevőinek köszönhetően erősíti a korai magömlés feletti kontrolt férfiaknál, késleltető hatóanyagait prémium minőségű síkosító hordozza. A korai magömlés elleni hatóanyagok gyors felszívódását követően ez a extra jó minőségű síkosító a bőrfelszínen maradva biztosítja a könnyed, fájdalommentes behatolást. Új összetételének köszönhetően rendkívül lágy csúszást kínál, zsír- és olajmentes, nem ragad.

 

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

 

Lidokaint és benzokaint sem tartalmaz!

 

100 ml-es kiszerelésben kapható, amely miatt a lista leginkább költséghatékony korai magömlés készítménye.

 

Használata során külön figyelni szükséges az elegendő ideig történő masszírozásra, hogy a hatóanyagok teljes egészében való felszívódásához legyen elegendő idő. A szakértői fejlesztői csoport egy olyan késleltetőt szeretett volna megalkotni, amely a korai orgazmus késleltető hatás mellett megőrzi az érzékelés örömét is. Sikerült nekik!

 

Figyelem! Prémium kategóriás termék! Bármilyen óvszerrel egyszerre biztonságosan alkalmazható, az óvszer anyagát nem gyengíti, nem roncsolja, nem növeli az óvszer kiszakadásának kockázatát.

 

További részletek az Eros Extended Love Top Level 3 Késleltető Krémről.

 

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

 

3. BOO KÉSLELTETŐ GÉL

BOO Késleltető Gél lágy érzéstelenítő hatással késlelteti az orgazmus bekövetkezését, és segít a magömlés bekövetkezése feletti kontroll fokozásában. Egy komplex kezelést biztosít a korai magömlés problémájával küzdök számára: késlelteti az orgazmus bekövetkezését és ápolja a pénisz felszíni bőrrétegét. Rendszeres használatával magabiztos, ápolt, igényes megjelenést mutat a pénisz, ami lássuk be, egy fontos szempont az első együttlétek alkalmával. A szexuális együttlétek hosszabban tartó és intenzívebb élvezetét idézi elő. Professzionális összetevőinek köszönhetően maximalizálható a férfi szexuális teljesítménye, az orgazmus intenzitás, és gyorsítható az orgazmus utáni regenerálódás.

 

Szintén Prémium kategóriás orgazmus késleltető készítmény.

 

További részletek a BOO Késleltető Gélről.

 

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

 

4. BULL POWER KÉSLELTETŐ KRÉM A KORAI MAGÖMLÉS ELLEN

Bull Power Korai Magömlés Elleni Késleltető Krém egy új, sajátos megoldást kínál a korai magömlés ellen: enyhe hűsítő hatóanyagok alkalmazásával éri el az orgazmus késleltetését. A hűsítő hatás egy innovatív megoldás a késleltetésben, ám annál izgalmasabb eredményeket produkál. Új élményhez juttat, ezáltal fokozhatja a nemi vágyat és a szexuális gyönyör intenzitását. Ha apró újdonságot szeretnél vinni a szerelmi életedbe, a Bull Power Korai Magömlés Elleni Krém ehhez nagyszerű lehetőséget jelent.

 

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

 

30 ml-es kiszerelésben kapható, ami az alkalmanként adagokra vetítve soknak számít. Egy minimális mennyiség is könnyen célt érhet, de igény esetén az ajánlott mennyiség többszöröse is bátran alkalmazható.

 

További részletek Bull Power Korai Magömlés Elleni Késleltető Krémről.

 

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

 ERECTA - EXTEND POTENCIANÖVELŐ ÉS KÉSLELTETŐ KRÉM

Az ERECTA - EXTEND Potencianövelő és Késleltető Krém egy 2 az 1-ben megoldást kínál az általános férfi vitalitás fenntartása és a leggyakoribb szexuális zavarok kezelésére. 2 az 1-ben megoldás, amivel maximalizálható a férfi szexuális teljesítmény. Komplex hatóanyagai fokozzák a hímvessző izmainak vérellátását, tágítják és rugalmasabbá teszik a péniszben található ereket, és segítik az erekció létrejöttét és fenntartását, potencianövelő hatást gyakorolnak. Mindemellett klinikailag tesztelt összetevői (így többek között a menta-kivonat) enyhe hűsítő hatással csökkentik a pénisz érzékenységét és késleltető hatást gyakorol korai magömlés ellen. Kifinomult gyógyhatásának köszönhetően az érzékenység csökkentése mellett megtartható az érzékelés öröme is, így nem kell lemondani az intim együttlétek élvezetéről sem. Évek óta az egyik legjobb és világ szerte a legkeresettebb férfi potencianövelő és késleltető készítmény az egész világon.

 

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

 

Ezt a készítményt azoknak is ajánljuk, akik nem küzdenek semmilyen szexuális zavarral, ugyanis a férfi intim részek erőteljességére, vitalitására rendkívül kedvezően hat, újabb és izgalmasabb élvezethez juttatva felhasználóját.

 

 További részletek az ERECTA - EXTEND Potencianövelő és Késleltető Krémről.

 

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

 

 KORAI MAGÖMLÉS ELLEN KRÉM VAGY SPRAY?

Gyakran merül fel a kérdés a férfiakban: a korai magömlés elkerülése érdekében késleltető krém vagy késleltető spray lenne a jobb választás? Hatásukat tekintve az tapasztalható, hogy mindkét termékkör hatásos. A krém alkalmazása egy lassabb, a megélt, intimebb, hosszú és igényes előjátékkal színesített szexuális együttlét során lesz kényelmesebb, ugyanis a hosszú előjáték kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy akár a partner bevonásával alaposan elmasszírozzátok a krémet a péniszen, sőt ez egy sokkal bensőségesebb, őszintén átélt erotikus momentumává válik az intim együttléteknek.

 

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex

 

A korai magömlés elleni spray inkább a rapid, hirtelen nagy hévvel történő szeretkezések kiegészítője lehet, ahol a készítmény felvitele pillanatok alatt megtörténik, gyorsan felszívódik, és semmi sem szab határt annak, hogy szétrúgjátok a falat. A késleltető spray praktikusabb megoldás lehet egyéjszakás kalandok során, fesztiválokon, bulikban, táborokban. A kis méretű, pumpás adagolóval ellátott sprayk kényelmesen elférhetnek akár a farzsebedben is, gyakorlatilag észrevétlenül pumpálhatsz bármelyikből, és néhány perc múlva fel is szívódik.

 

korai magömlés korai magömlés ellen késleltető késleltető krém orgazmus szex Pjur@ Superhero Extra Erős Késleltető Spray (20ml)

 

 

Hatásuk intenzitását tekintve nincs eltérés a orgazmus késleltető krémek és az orgazmus késleltető sprayk között.

Próbáld ki az új Durr Potencianövelő Kapszulát most bevezető áron!