Az anális szex témájával foglalkozó internetes világ felmérései szerint mára a nők egyre magasabb hányada is egyre nagyobb kíváncsisággal fordul az anális szex irányába, és folyamatosan növekszik a kipróbálni vágyók tábora - nem megfeledkezve az anális szex ellenzőinek még mindig nagyobb csoportjáról. Éppen emiatt beszélnünk kell erről a taburól. 

Az anális szex kedvelőinek beszámolói szerint az anális szex a hagyományos hüvelyi behatolástól jelentősen eltérő, más, mégis különös élvezetet nyújt a pár mindkét tagja számára. Elmondásuk szerint az anális szex során átélt, másik féllel szembeni bizalom újabb magaslatokra juthat ebben az intim pillanatban.

 A kesleltetes.hu egyik népszerű cikke alapján bemutatjuk a rendszeresen anális szexben részt vevők legkedveltebb anális szexpózát részletes leírással. Ez volt az az anális szex póz, amelyet a legtöbben neveztek meg, mint kedvencet.

A tabu kutya póz

Ez a szexpóz a hagyományos, egyik legismertebb szexpózként is számon tartott kutyapóz kissé módosított, finomított, anális szexre hangolt verziója, amely a módosítás eredményeként az anális szexhez szükséges kényelmet és biztonságot tudja nyújtani mindkét félnek.

Lássuk, hogyan lehet ezt pontosan kivitelezni. A pár női tagja négykézláb helyezkedve a tenyerén, vagy esetleg a felső testét teljesen leeresztve a könyökén, sőt tovább ereszkedve a vállain és fején támaszkodik, miközben az alsó testét kitartja. Ez utóbbit a köznyelv "pucsításnak" is nevezi. Miután a nő kényelmesen elhelyezkedett, és sikerült teljesen ellazítania izmait, akkor a férfi hátulról közelítheti meg.

Ott módosul ez a szexpóz az eredeti - hagyományos szexben alkalmazott - verziójától, hogy az anális szexben alkalmazva a hölgy lábait ajánlott a férfi lábainak külső oldalán elhelyezni, vagyis a férfi a nő lábai között térdel, ahogyan az az alábbi illusztráción is látszik.

Miért jobb ez így? Az anális szex során nagyon fontos, hogy a nő maximálisan képes legyen ellazítani izmait, ezáltal válik könnyebbé a behatolás. Ha a nő lábai nagyobb terpeszben tudnak maradni, lényegesen fájdalommentesebbé válhat a behatolás. Mindemellett fontos, hogy a záróizmokat annyira képes legyen ellazítani, amennyire ez csak lehetséges.

anális szex anál tabu szex szexpóz

Kutyapóz az anális szex során - illusztráció

Ezt a pózt alklamazva az anális szex teljes ideje alatt a hátul elhelyezkedő férfinak lehetősége van a nő testének kényeztetésére, a hátának, hasának simogatására, de a behatolás után akár egymáshoz is simulhatnak, amely még tovább tudja fokozni a helyzet intimitását. Az összesimulást követően már lehetőség nyílik a hát, nyak, és a fülek környezetének csókolgatására is, így fokozva az élvezetet. 

Természetes, hogy a hölgyek feszültek lesznek az anális behatolást követően - különösen az első alkalommal -, hiszen egy eléggé kiszolgáltatott szituáció, amit enyhe fájdalom is tetézhet. Épp ezért fontos, hogy érezzék a párjuk törődését, és azt, hogy a férfi testileg is kifejezze támogatását, megbízhatóságát a nő felé, aki ezáltal lényegesen könnyebben tud ellazulni.

Egyértelmű, hogy a nő ellazulása egy kulcskérdés a sikeres anális szex érdekében, ezért erre kell a legnagyobb hangsúlyt fektetni, pl izomlazító készítmények beszerzésével és alkalmazásával, megfelelő hangulat teremtésével. Érdemes bevetni egy kis zenét, hangulatvilágítást a legintimebb helyzet érdekében. Ilyen tippekről olvashatsz a kesleltetes.blog.hu oldalon.

Fontos: az anális szex nem a vadulásról szól, sokkal inkább az intimitásról. Lassú, mégis mélyen megélt mozgásokkal végezzük, így a fájdalom sem jelentkezik. Ne a pronó szolgáljon mintául, sokkal inkább az érzelmek vezessenek az együttlét során.

Tipp: Mivel az anális szex során érintett területen nincsenek váladékot termelő, és így a behatolást segítő nedvességet kibocsátó mirigyek, így a fájdalommentes behatolás érdekében a szükséges nedvességet a mi feladatunk biztosítani. Az anális szexnél minden esetben kötelező síkosítót használni! Síkosító gél alkalmazása nélkül az anális behatolás balesetveszélyes és kíméletlenül fájdalmas lehet, végső soron pedig szinte biztosan meg is hiúsul. Egy rossz tapasztalat a nő kedvét veheti a tovább együttlétektől. Milyen síkosító lesz jó nektek? Abszolút egyén- és igényfüggő. A vízbázisú síkosítók kíméletesebbek maradnak a bőrhöz, ám sokkal gyorsabban szívódnak fel, tehét kevésbé tartósak. Ezt úgy védehtjük ki, ha szex közben is pótoljuk a felszívódó mennyiséget - ezzel szemben a szilikonbázisú síkosító készítmények jóval tovább kitartanak, ám egyesek bőre érzékenységet mutathat lehet rá. Érzékenybőrűek számára elsősorban a Bio Síkosítók ajánlottak. Vannak, akik extra élményeket szeretnének Forrósító síkosítókkal, másik a Vágyfokozó Síkosítóra szavaznak. Találd meg a számodra megfelelőt!

anális szex anál tabu szex szexpóz

 Síkosító

Reméljük, hogy hasznos információkkal szolgálhattunk azoknak, akik kacérkodnak az anális szex kipróbálásával.