Meddig tart egy kielégítő szexuális együttlét? 5 perc? 10 perc? 30 perc? Esetleg több?

Neked elég a "csak" kielégítő szex, vagy ettől valamivel többre vágysz?

korai magömlés korai magömlés ellen korai magömlés elleni

Valaki a hosszabb, ám folyamatos szexet szereti, míg mások inkább egy alkalommal többször, de rövidebb ideig szeretkeznek. A szex idejét sokszor külső körülmények is befolyásolhatják, akár a szerelemre rendelkezésre álló idő, vagy a nyugalom hiánya, futó kalandok esetén a nem megfelelő kényelem is gátat állíthat, például egy spontán szex az autóban.

Tipp: Növeld a kielégülés esélyét. SEX POTION No. 69 Vágyfokozó Elixír férfinak és nőnek! Hatásával fokozza a nemi szervek vérbőségét, stimulálja az idegvégződések érzékenységét, felforrósítja hangulatot, és intenzívebb női orgazmus elérését segíti, vágyfokozó hatású.

És ott a korai magömlés is...

Sok pár szexuális aktusainak korlátait leginkább a korai magömlés állítja fel. A férfi lényegesen hamarabb jut el az orgazmusig párjánál, ezért nem lehet kielégítő a nemi életük.

korai magömlés korai magömlés ellen korai magömlés elleni

MENNYI IDŐ ALATT KÖVETKEZIK BE AZ ORGAZMUS FÉRFINÁL ÉS NŐNÉL?

Felmérések szerint, ha a nő a megfelelő ráhangolódással, az igényeinek megfelelő ideig és technikával végzett előjátékot élvezhetett, akár 2-3 percen belül képes eljutni a hüvelyi orgazmusig (egyéni adottságoktól függően). Ettől azonban gyakoribb, ha az orgazmus eléréséhez ettől több időre, 8-18 perces intenzív közösülésre van szükség. Hangsúlyozzuk, hogy ezek a számok a figyelmes előjátékot követően igazak. Amennyiben elkapkodjuk, vagy nem megfelelő technikával végezzük az előjátékot, úgy bizony lényegesen több időre lesz szüksége a nőnek.

Ezzel szemben a férfiak átlagosan (tudatos késleltetés, szünetek tartása nélkül) kb. 3-6 perc közösülés után eljutnak a csúcsra, illetve annak előrejelzési szakaszáig. Ebben az előrejelzési szakaszban a férfi még képes magömlés késleltetésére. Pl. szünetelteti a közösülő (orvosilag: frikciós) mozgásait, és eközben más módon ingerli partnere erogén zónáit, vagy más módszer segítségével is történhet a korai magömlés kezelése.

 korai magömlés korai magömlés ellen korai magömlés elleni

A legideálisabb esetben a férfi és a nő egyaránt 3-6 perc alatt képes eljutni az orgazmusig, és van esélyük ewgyszerre átélni a gyönyört. Ez a legritkábban fordul elő. Jellemzően a férfi már akkor eléri az előrejelzési szakaszt, amikor a női orgazmus még csak nem is közeledik. Cél a férfi és női orgazmus egymáshoz közelítése.

MI A MEGOLDÁS?

Megnövelhetjük az előjáték hosszát, ezzel egyre közelebb és közelebb juttatjuk partnerünket az orgazmushoz még az aktus előtt. Ha ebben a felfokozott izgalmi állapotban kezdjük meg a közösülést, a nő könnyebben éri el az orgazmust, és javítjuk a tejesítményünkről alkotott képet. Nők beszámolói szerint azonban az előjáték kevésbé intenzív élvezetet nyújt számukra a behatoláshoz képest. Másik lehetőség, hogy tudatosan a magömlés késleltetése a célunk, és törekszünk akár a közösülés gyakori megszakításával, vagy késleltető készítmények használatával. A korai magömlés kezelés még soha nem volt ennyire könnyen megoldható, mint napjainkban.

Tipp: A Rui Shen Prémium Késleltető és Erekció Olaj extra erős késleltető és szexuális teljesítmény-növelő készítmény, amely a férfiak nagy kedvencévé vált. Használói akár 25 perccel tovább bírták késleltetni magömlésüket, miközben az erekció fenntartása is állandó volt.

Rui Shen Prémium Késleltető és Erekció Olaj

A közösülés gyakori megszakítása a magömlés késleltetése céljából hosszútávon lelombozó a nők részére. Éppen amikor kezdenék élvezni az együttlétet, a férfinak szünetre van szüksége. Majd ez ismétlődik 1-2 percenként. A nő ezt hamar megunja, és inkább a befejezésre bíztatja patnerét, csak szabadulhasson ebből a kényelmetlen helyzetből. Ezért párkapcsolati szempontból korai magömlésnek tekintendő az is, ha a férfi ugyan folyamatos megszakításokkal tudja késleltetni orgazmusát, azonban a pihenőidők hosszabbak, mint a stimulálás ideje, ezért a nő szintén nem képes orgazmust átélni.

korai magömlés korai magömlés ellen korai magömlés elleni

A késleltető sprayk használata egyszerű, hatásuk gyorsan érezhető, ezért használatuk szintén növelheti a kielégülés esélyét. Webáruházunkban a legjobb minőségű és legbiztonságosabb sprayket találod meg, melyeket garanciával szállítunk 1 munkanap alatt.

 Pjur Superhero Extra Erős Késleltető Spray

MIT GONDOLNAK A NŐK A KORAI MAGÖMLÉSSEL KÜZDŐ FÉRFIAKRÓL?

Az egyik felmérés kifejezetten a nők hozzáállását kutatta, amelyről szintén meglepő megállapítások tehetők. A többség véleménye szerint a korai magömlés valódi egészségügyi probléma, amivel foglalkozni kell. Sok nő látja kielégületlenségét a korai magömlésben. Túl az egészségügyi szempontokon jól működő párkapcsolatokat tehet tönkre a korai magömlés zavar figyelmen kívül hagyása. A Minden 4. nő korai magömlés miatt szakít című cikkünkben erről már részletesen rtunk. Az előítéletekkel szemben meglepő módon a nők empatikusan állnak a kérdéshez, és a valódi és tartós megoldás érdekében szívesen nyújtanak segítséget párjuknak, akárcsak a merevedési zavar esetében.

Bevallásuk szerint férfiasabbnak tartják azokat a férfiakat, akik felvállalják a problémát, és lépéseket tesznek annak megoldása érdekében, ellenben azokkal, akik figyelmen kívül hagyják a kérdést, és inkább minden félresikerült együttlét utána előállnak valamilyen béna kifogással.

korai magömlés korai magömlés ellen korai magömlés elleni

Ezért ha Te is korai magömléssel küzdesz, vállald fel, és keress megoldást rá a lehető leghamarabb. Beszélj a partnereddel erről, értékelni fogja, hogy mindkettőtök életét nehezítő problémára keresel megoldást, ez biztos. Egy ilyen ügyet persze, hogy segíteni fog. Együtt könnyebb sikereket elérni.

Rengeteg lehetőség közül választhatsz áruházunkban, amelyek igazi megoldást jelentenek a problémádra. Az itt kapható készítmények válogatott minőségűek, a legjobb eredményekkel kecsegtetnek, és óriási kedvezményekkel juthatsz most hozzájuk. Meghatározott összegű vásárlás felett ingyenes szállítás!

További infók itt: www.kesleltetes.hu