Vágyfokozó: szükséges vagy nem? Melyik női vágyfokozó szer segíthet a problémáimon? Bemutatjuk Neked is az egyik legkedveltebb vágyfokozó szert!

Idővel minden kapcsolatban kicsit csillapodni kezd a kezdeti hév. A kapcsolat elején szokott érezni az ember egy mindent átható érzést. Ez a mindent átható vágy uralkodik el rajtad is egy újonnan kezdődő románc alkalmával, amely tested teljes egészében járja át. Az ilyen pillanatokat a felejthetetlen szerelmi élmények forrásainak tekintjük: ki ne emlékezne például az első csókra?! Ezeket a pillanatokat minden ember nagyon szereti átélni újra és újra.

Ezen pillanatok újra megélésében lehet segítségedre egy-egy vágyfokozó, például a Spanish Love Vágyfokozó csepp, amely a férfiak és a nők számára is egyaránt használható, mint természetes hatóanyagokból nyert vágyfokozó szer. A Spanish Love vágyfokozó készítmény segít felidézni és újraélni a forró, bizsergést előidéző pillanatokat. A vágyfokozó rendszeres használata segíthet számodra helyreállítani a szervezeted felborult szexuális hormon-háztartását, ezzel stimulálhatja az agy örömközpontját, és intenzíven élvezetessé teszi a testet érő szexuális ingereket. Vásárló tapasztalatok szerint ez a libidó fokozó mellékhatásokat nem okoz.

A Spanish Love előnyei:

dupla adag egy palackban, 30ml-es extra kiszerelésű vágyfokozó
mindkét nem számára hatásos: magabiztos férfierő és magas női libidó várható
extra orgazmus-képesség, és az orgazmus intenzitásának fokozódása tapasztalható
akár multiorgazmus is elérhető akár férfiként, akár nőként
Hatóanyagai: Arginin-hidroklorid és egyéb természetes kivonatok (Panax Ginseng, Cinnamonum Cassia, Vicia Faba, Rhodiola Rosea, Withania Somnifera) összetétel alapján

A Vágyfokozó Cseppek használata: 

Kúraszerűen alkalmazva folyamatosan fennálló fokozott izgalom érhető el idővel, hiszen támogatja a hormon-háztartás egyensúlyának helyreállítását. Kúraszerű alkalmazása esetén naponta 2 x 2ml ( 10-14 csepp ) elfogyasztása javasolt, teában, illetve szénsavmentes üdítőben. 14 nap folyamatos alkalmazás után 1 hét szünetet érdemes tartani, majd folytatható a kezelés.