Bordázott, világító és ízesített óvszer - hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. A kondom a legismertebb és legáltalánosabban alkalmazott szexuális védekezési mód, ami mindinkább a fiatalok körében örvend nagy népszerűségnek. Ki nem emlékezne élesen arra, amikor első alkalommal vett óvszert a közértben? Emlékszel még arra az izgatottságra? Korábban nem sokat kellett azon gondolkodni, hogy milyen típust válassz, mert lényegesen szűkebbek voltak a lehetőségek.

Mára ez teljesen megváltozott, hiszen számtalan fajtája érhető el néhány kattintással. Most ezeket csoportokba gyűjtöttük, és összeszedtük, hogy melyiket milyen céllal érdemes beszerezni.

 
· Vékonyfalú óvszer:  a szokásosnál vékonyabb falnak köszönhetően intenzívebb élmény érhető el vele, jobban érezheted a történteket, erősebb stimulációnak leszel kitéve, így ezt választhatják azok, akik korábban az élvezet elvesztésére panaszkodtak.


· Forrósító: elképesztő élményt nyújtó újdonság, az arra fogékonyaknak. Az agy a forróság érzetet a szexualitáshoz kapcsolja - érthető okokból. Ha a pénisz forróság-érzetét növeled például ezzel a kotonnal, az agyad azonnal kapcsol.

·Bordázott:  ha extra élményt szeretnél nyújtani partnered számára. A bordázott felület egyenetlenül stimulálja a hüvely falát - ami nyilvánvalóan jó lesz a nőnek.

· Ízesített óvszer: orális szex kedvelőinek ajánlott elsősorban. Vannak olyan párok, ahol az orális szexben zavaró a gumi szaga. Ez védhető ki az ízesített óvszer segítségével. Ez a típus aromákkal és ízanyagokkal van ellátva mindkét oldalán, így az ízesített óvszer használata megkíméli a párt a kellemetlenségektől.

· Színes: hogy feldobd a szürke hétköznapokat. Tulajdonképpen tényleg semmi extra, csak éppen színes - piros, sárga, zöld, kék, fekete....

· Orgazmus késleltető hatású óvszer: segít elnyújtani a szexet a belső felszínén található érzéstelenítő hatóanyagoknak köszönhetően. A fesztiválozó fiatalok legnagyobb kedvence!

· Erekciós:  tartósabb, erősebb merevedés érdekében egy extra szorító gyűrű kerül kialakításra, amely a vérbőség fenntartását támogatja.

· Nagy méretű óvszer: nagyobb pénisszel megáldottaknak. A méretén kívül egyéb extra ízesített verzió nem létezik, így ezt akár a hagyományos csoportba is rakhattuk volna - csak éppen nagyobb.

· Natúr: az eredeti kivitel - se extra ízesítés, se extra forma, egyszerűen csak a hagyományos értelemben vett óvszer a maga nagyszerűségével.

Te melyiket részesíted előnyben?